Jak přečíst každou místnosti a být networKING

Chodíte na akce, kde je hodně lidí? Seznamujete se rádi a nebo se bojíte? Chcete vědět, jak se seznamovat, představovat, jak oslovit jedince? Networking je způsob jak se dostat k zajímavým lidem, informacím a businessu, ale dá se to použít i na balení zajímavých protějšků :-)
Ráda vám poradím jak vědět, kdy koho oslovit a jak, o čem se s nimi bavit a o čem raději ne. Jak si někoho získat dobrým prvním dojmem a jak se "zbavit" někoho, kdo na druhý dojem zas tak zajímavý není :-)
Naučíte se take, jack efektivně se získanými kontakty zacházet, aby "nevyšuměly".

Komu je přednáška určena?

Všem, kteří už nikdy nechtějí stát na večírku nebo na konferenci sami v koutě. Lidem, kteří uvažují o networkingu jako zdroji dalších kontaktů, informací, businessu, přátel a chtějí vědět, jak to dělat efektivně.
Každému, kdo chce být networKING.

Kdy přednáška bude?

Přednáška se konala v místnosti Škodovka od 11:00 do 12:00.
Podívej se na kompletní program.

Podklady k přednášce

Záznam přednášky

Jana Havlíčková

Jana Havlíčková

Bio: Pátým rokem pracuji v networkingu a moc mě baví. Jsem oblastní ředitelkou Business for Breakfast ČR, největší networkingové sítě v ČR. Baví mě networking jako zdroj businessu, kontaktů, informací, přátel. Obzvláště ráda mám mezinárodní networking a pozorvání čeho všeho se jím dá dosáhnout. Dalším mým koníčkem a prací je vzdělávání, spoluvastním vzdělávací agenturu Havi Consulting a sama se věnuji tréninku komunikačních dovedností v angličtině.

Stav hlasování: 65 hlasů