Pracujte v trenýrkách z kavárny. Nebo ne?

Povídání o tom, jaké je to pracovat z domova, z kavárny, z vlaku nebo v letadle, a přesto s týmem, který většinu času sedí v kanceláři. Poslední rok jsem se naučil velkou část své pracovní agendy zpracovávat mimo kancelář. Ne jako digitální nomád (rád vám na to povím svůj názor), ale jako onen neustále omílaný "freelancer", ovšem ve vlastní firmě. Pomáhá mi to se soustředit, pomáhá mi to zaměřit se na konkrétní věc, a vyřešit ji, aniž bych byl každých pár minut něčím vyrušen. Z velké části mě k téhle přednášce inspirovala výtečná kniha Remote od kluků z 37signals, jejichž produkty sami používáme k práci. Rád bych se s vámi podělil o tom, co mě na tomhle druhu práce baví, a stejně tak vám ukázal, kde má toto řešení hranice, a kdy je lepší vrátit se zpět ke svému monitoru v kanceláři.

Komu je přednáška určena?

Všem těm, kteří uvažují nad tím, jaké by to bylo nechodit do kanceláře a pracovat z domova v trenýrkách (přecijen, v té kavárně by z vás nemuseli mít úplně radost).

Přednáška se konala místnosti Katedrála od 15:00 do 16:00. Podívej se na kompletní program.

Záznam přednášky

David Šmehlík

Bio: Social media bitch, @mistylabcom founder, Dataporte.com bytemaster, @Druidly co-founder, beer&wine lover, excited chef and gadgets freak.

Stav hlasování: 85 hlasů